De Kantorenloods Haarlemmermeer – Schiphol

De Kantorenloods Haarlemmermeer – Schiphol is een initiatief van Kamer van Koophandel, Rabobank regio Schiphol, AM ontwikkeling, Schenk Makelaars en SMC Consultants.
Het loket voor alle ideeën ten behoeve transformatie , herontwikkelingen, sloop – nieuwbouw en renovatie in de regio Haarlemmermeer en Schiphol.

Deze loods geldt zowel voor bedrijfs – als voor kantoorgebouwen, waarbij woningen maar ook hotelontwikkelingen duidelijke voorbeelden zijn van een geslaagd project. De gedeputeerde van de Provincie Noord Holland , de heer Jan van Run bezocht eerder het landelijke pilot project De Beuk erin in Hoofddorp.

Uw aanvraag wordt behandeld door de initiatiefnemers waarbij indien nodig gebruik gemaakt wordt van de kennis en ervaring van de Denktank van de Beuk erin, het voorbeeld in de gemeente Haarlemmermeer. Uiteraard is er altijd contact met de provincie Noord Holland en de gemeente zelf.

Aanspreekpunt Danny van Leeuwen en Yasha Schadee

Aanspreekpunt Danny en Yasha

U heeft 1 aanspreekpunt bij al uw vragen. Naast project “De Beuk Erin” zijn er projecten op bedrijventerrein Hoofddorp Noord en Graan voor Visch. Maar ook van locaties op Schiphol hebben wij voorbeeld projecten. Restaurant Wings is een van de eerste voorbeelden, de oude verkeerstoren op Schiphol Oost is thans een restaurant maar ook de oude Fokker Fabrieken is een voorbeeld.

Interesse en of vragen en ideeën meldt u aan via info@dekantorenloods.nl


logo_de_beuk_erin_klein
Voorbeeld project De Beuk erin – Kantorenlocatie Hoofddorp